Onsdag 23 oktober 2019

Bestyrelse i MKC 
Den daglige drift af MKC varetages af bestyrelsen. Bestyrelsen sammensættes jf. de til enhver tid gældende vedtægter. Bestyrelsen kan - udover den overordnede drift - etablere og nedlægge udvalg / arbejdsgrupper efter behov. Dette for at imødegå de opgaver der måtte opstå og som kræver en fokuseret indsats. 

Efter Generalforsamlingen 2016 består bestyrelsen af følgende medlemmer:
Elghiouane Elhoussaine
Jamal El H.
Said N.
Abdelmoula H.
Ibrahim B.
Hassan A.
Lahbib El M.
Rashid K.
Karim El H.
                       
Udvalg i MKC
Bestyrelsen har et ønske om at uddelegere så meget som muligt til medlemmerne – både opgaver og ansvar.  

På den måde sikrer vi, at alle medlemmer har mulighed for at engagere sig på netop det område man brænder for. Filosofien er, at alle har noget at bidrage med - og vi kan kun nå vores mål, hvis vi aktiverer alle ressourcer på de rigtige områder. Udvalgene, som typisk består af 3-5 personer, referer til bestyrelsen.

Udvalgene oprettes af bestyrelsen. Udvalgsdeltagere udpeges af bestyrelsen i samråd med udvalgets øvrige deltagere. Hvis du ønsker at høre mere om et af udvalgene, er du velkommen til at tage direkte kontakt til udvalgets deltagere. Vi er konstant på udkig efter kræfter, der kan hjælpe os med at nå vores mål og vision for
MKC.

Sidder du inde med en stærk vilje og kompetencerne til at gøre en forskel, så skal du endelige ikke holde dig tilbage....
                            – det er DIG vi har brug for!!.

Oversigt over udvalg i MKC:MKC Ungdom
MKC Ungdom driver aktiviteter af forskellige art og som hovedsageligt henvender sig til unge dansktalende brødre & søstre. MKC-Ungdom består af følgende medlemmer som driver aktiviteterne i tæt samarbejde med MKC´s bestyrelse:

Mimoun El M.
Miloud M.
Mohamed N.
Youssef A.
Mohamed El M.
Hassan A.
Ibrahim B.

Kommunikationsudvalget

Salahtider i dag

København d. 23 oktober Andre byer »  
Fajr: 06:13
Shuruq: 07:55
Dhuhr: 12:56
Asr: 15:17
Maghrib: 17:52
Ishaa: 19:33

Flere artikler »